Nya däck: nya produkter från tillverkare - BFGoodrich lanserar nya g-Grip All Season 2

BFGoodrich lanserar nya g-Grip All Season 2

Nya Däck Publicerat den 2016-05-13 av Raquel Rodriguez

Den amerikanska tillverkaren har precis lanserat den andra generationen av g-Grip All-Season på den europeiska marknaden och man utlovar förbättrade prestanda jämfört med föregångaren.

BFGoodrich presenterar senaste tillskott: g-Grip All Season 2 Optimering av väghållning på vått underlag, märkningen M+S och 3PMSF, det är några av de fördelar som gäller för g-Grip All Season 2. - Copyright © : BF Goodrich 2016

Nya BFGoodrich g-Grip All Season 2 är avsett för personbilar och det har optimerade prestanda på vått och torrt underlag. Mönsterstrukturen ger ökad kontaktyta mot marken och minskar bromssträckan med 9 % jämfört med föregående generation. 

Precis som nyligen utkomna modeller i samma segment, till exempel Kleber Quadraxer 2 eller det berömda Michelin CrossClimate, har det nya däcket från BFGoodrich märkningen M+S (Mud and Snow: lera och snö) och 3PMSF (piktogram: tre bergstoppar och en snöflinga), vilket bekräftar däckets vinterprestanda. 

När det gäller den europeiska märkningen placerar sig g-Grip All Season 2 som en av de bästa i sin kategori och får betyget B för bromsförmåga på vått underlag i de flesta dimensioner.

Under detta år och hela 2017 kommer BFGoodrich g-Grip All Season 2 att finnas i fler än 20 olika dimensioner för fälgar från 15 till 18 tum.