Evenemang som organiseras av däcktillverkare - Pirelli firar redan att deras kalender fyller 50 år

Pirelli firar redan att deras kalender fyller 50 år

Tillverkare Publicerat den 2013-08-29 av Anders

Pirelli-kalendern har redan funnits i 50 år. För att uppmärksamma detta har den italienska tillverkaren arrangerat en fotoshooting i New-York, långt innan bilderna för 2014 års utgåva visas.

Fotografering Pirelli New York I samband med att Pirelli-kalendern fyller 50 år, kommer fotografen Patrick Demarchelier att ha en fotosession i New York - Copyright © : Pirelli

  Pirelli-kalendern är unik i däckvärlden, och har inget att göra med de enastående kompetenser som märket som lanserar den besitter. Denna institution har under lång tid gjort ett mycket uppskattat intryck i konst- och fotosammanhang. År 2014 fyller kalender 50 och under dessa år har många av de största fotograferna fångat många av världens vackraste kvinnor på bild.

Så nu vill Pirelli uppmärksamma detta tillfälle. Italienarna kommer inte att visa de första bilderna för 2014 förrän den 21 november, men i väntan på detta tillfälle har Pirelli anordnat en liten fotoshooting i New York med två kända fotografer, fransmannen Patrick Demarchelier och tysken Peter Lindbergh
Framför kameran återfinner man sex toppmodeller som har det gemensamt att de alla varit med i tidigare upplagor av kalendern: Helena Christensen, Alek Wek, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Miranda Kerr och Karolina Kurkova. För övrigt vet man redan att brasilianskan Isabeli Fontana kommer att vara med i den nya utgåvan av kalendern.

Fotografering Pirelli New YorkCopyright © : Pirelli

Lägg alltså den 21 november på minnet, för då visas de första bilderna från 2014 års kalender från Pirelli.