Evenemang som organiseras av däcktillverkare - Upptäck de nya bilderna ur Pirellis nya kalender för 2015

Upptäck de nya bilderna ur Pirellis nya kalender för 2015

Tillverkare Publicerat den 2014-12-05 av Henrik

2015 års utgåva av den italienska kalendern har börjat visas. I år är dekoren minimalistisk ... likaså klädseln.

Pirellis kalender 2015 Pirelli värmer upp slutet av året med sin sedvanliga sensuella kalender för 2015 - Copyright © : Pirelli

Steven Meisel har befälet

Precis som i slutet av varje år avslöjar tillverkaren Pirelli en del information om den kommande utgåvan av den kända kalendern. För 2015 års årgång av denna institution har en gång staden New York valts som utgångspunkt för produktionen. Inga utomhusmiljöer men studios i den stora amerikanska stadens sköte. Och befälet över kalendern har en viss Steven Meisel som tagit hjälp av de mest ansedda toppmodellerna just nu, utöver modeller som redan har medverkat.

 

Adriana Lima, Natalia Vodianova...

När man ser de första bilderna från 2015 års utgåva är en sak säker: det är inte accessoarerna som får kalendern att briljera. Fotografen har låtit modellernas skulpturala skönhet komma i första hand och nöjt sig med mycket få accessoarer. Här finns ingen sofistikerad miljö eller uppseendeväckande iscensättning, fotografierna är enkla och flickorna har inte särskilt mycket på sig.
12 foton plus ett försättsblad, modeller som Adriana Lima, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel och till och med Isabeli Fontana (som är med för sjunde gången) har poserat för denna 42:a utgåva av kalendern. Man får vänta några månader innan man får ta del av alla bilderna. 

Den som väntar på något gott ...