Vinterdäck, jämföra priser på vinterdäck för personbil och 4x4, jämföra vinterdäck, köpguide för vinterdäck, alla återförsäljare av vinterdäck.
Fram
JÄMFÖR 
Säsong

Säsong

Det är rekommenderat att välja däck beroende på säsongen, temperaturen och vilket underlag du kör på :
  • Sommar: de ger dig alla prestanda från och med temperaturer över 7°
  • Vinter och snö: De är rekommenderade att användas när temperaturen är lägre än 7°. Däcken tillåter snön att trängas undan för att behålla väggreppet.

Däckmärken

rezulteo har klassat märkena i 3 kategorier
  • Ledande märken angående prestanda: Märken där de flesta produkterna erbjuder en högre prestanda angående alla kriterier på en gång: säkerhet, komfort, miljö.
  • Märken med bra prestanda Märken där produkterna generellt har lägre prestanda i alla kriterier. De erbjuder i allmänhet sämre prestanda.
  • Andra märken: Märken som är billigare, och som har sämre prestanda.

Biltillverkare

Vissa tillverkare lägger ner mer tid på utvecklingen av en eller flera däckklasser. En märkning (N, MO, *, etc.) finns på sidan av däcket och indikerar den utvecklade specifikationen för vissa bilmärken (Porsche, BMW, Mercedes, etc.).

Runflat-däck

Runflat tillåter att fortsätta rulla i några kilometer även vid punktering. Dessa däck behöver ofta speciella fälgar och kan bara utrusta fordon som är utvecklade för detta.

Olika dim. fram- och bakdäcken

Om ditt fordon är utrustadmed olika dimension för fram- och bak däck, har du möjligheten att oberoende välja dimension för fram och sen bakdäck. Detta gäller bara ett begränsat antal sportbilar.

Dina dubbdäck efter fordonstyp

Dina friktionsdäck efter fordonstyp