Vinterdäck: praktiska råd för att köra i säkerhet - De 10 bästa vinterdäcken 2017/2018

De 10 bästa vinterdäcken 2017/2018

Vinterdäck Publicerat den 2017-10-06 av Julien Taillandier

Behöver du hjälp med att hitta rätt bland alla vinterdäck? rezulteo erbjuder dig sitt urval för 2017/2018 så att du kan göra det bästa valet!

Bästa vinterdäcken 2017/2018 Gör ditt val bland vinterdäck med goda prestanda. - Copyright © : Crédits photos - © fr.fotolia.com

De däck som vi föreslår är inte de mest extrema eller radikala i vinterförhållanden. Det handlar om produkter som är anpassade till daglig användning som har goda prestanda i alla vinterförhållanden: torrt underlag, regn, snö ... Och de finns i de vanligaste dimensionerna på marknaden.

Den ordning som presentationen sker i är alfabetisk och innebär inte på något sätt en rangordning.

Bridgestone Blizzak LM001

Bridgestone Blizzak LM001Copyright © : Bridgestone
Däck som redan finns på marknaden sedan några år tillbaka och det är fortfarande en pålitlig produkt som vi rekommenderar. Det passar perfekt för en blandad vinteranvändning där man kör i olika förhållanden.

Titta på vår information om Bridgestone Blizzak LM001 

Finns däcket i min dimension?


Continental  WinterContact TS 860

TS850 har varit väldigt framstående på marknaden för vinterdäck. Dess ersättare, TS860, fortsätter på samma sätt och har imponerande tekniska egenskaper.  Ett däck som förförde oss när vi testade det och som är oundvikligt i vårt urval.

Titta på vår information om Continental WinterContact TS860

Finns däcket i min dimension?


Dunlop Winter Sport 5

Dunlop Winter Sport 5Copyright © : Dunlop
Detta vinterdäck är avsett för sportiga och/eller kraftfulla fordon och det presterar i anslutning till detta. Den V-formade profilen, den lätta konstruktionen och gummiblandningen som härrör från tävlingssammanhang gör att däcket klarar av kraftfulla mekaniska utmaningar på alla typer av underlag.

Finns däcket i min dimension?

Mer information om detta däck


Goodyear Ultragrip 9

Pneu hiver Goodyear UltraGrip 9Copyright © : Goodyear
Ultragrip 9 har utvecklats i Goodyears mycket teknologiska luxemburg-center och det kännetecknas av utmärkta prestanda, i synnerhet när det gäller komfort. Lägg även märke till att det finns i en NCG-version (nordisk) för användning i extrema vinterförhållanden.

Finns däcket i min dimension?

Mer information om detta däck

 

Michelin Alpin 5

Michelin Alpin 5Copyright © : Michelin
Alpin 5 har utmärkt sig många gånger i olika tester och jämförelser och det är ett vinterdäck vars prestanda i snö saknar motstycke. Det erbjuder även mångsidighet och det fungerar som referens.

Finns däcket i min dimension?

Titta på vår information om Michelin Alpin 5

 

Nokian WR D4

Nokian WR D4Copyright © : Nokian
Det skulle vara omöjligt att inte ha med Nokian i vårt urval av vinterdäck. Den finländska tillverkaren, som är specialist inom detta segment, erbjuder ett digert sortiment i sin katalog, till exempel WR D4. Det finns i många olika dimensioner och det är effektivt på olika typer av underlag, till exempel vått.

Finns däcket i min dimension?

Titta på vår information om Nokian WR D4


Pirelli Winter 210 Sottozero Serie 3

Pirelli Winter Sottozero 3Copyright © : Pirelli
Specialisten inom sportiga sommardäck erbjuder även ett intressant vintersortiment där Sottozero är en av de produkter som utmärker sig mest. Det har attraktiva prestanda, i synnerhet när det gäller väghållning på vått underlag.

Finns däcket i min dimension?

 Ce pneu est-il disponible dans ma dimension ?